Flis

 

Vi utfører alle typer flisarbeider med keramiske
fliser og skifer. Enten det er bad, toalettrom,
kjøkken, entre eller basseng. 
BBB_1131-1
BBB_1131-1

Fliser av naturstein

Det er i de senere år kommet mye store fliser på markedet som kundene våre ønsker også skal legges på våtrom gulv med fall. Det er mulig med god planlegging og utførelse av underlaget. I teknisk forskrift er det klare krav til fall på våtromsgulv  og det er viktig at gulvet gjennomføres slik at sluttresultatet er innenfor kravene i forskriften. Vi har god kunnskap og våre dyktige håndverkere har lang erfaring og god kompetanse med utførelsen.  
BBB_1593-1
BBB_1593-1

Flis på baderom og toalett 

Vi utfører totalrenovering av baderom hvor vi har med oss alle nødvendige faggrupper som
snekker, rørlegger og elektriker og koordinerer disse.
Vi gjennomfører renoveringen fra a-å slik at du som kunde ikke skal måtte foreta deg noe. 
Vi gir totalpris på hele oppdraget slik at du som kunde kun har oss og forholde dere til.

Ofte stilte spørsmål

Keramiske, porselens- og natursteinsfliser er alle gode alternativer for flislegging på bad grunnet deres slitestyrke, vannbestandighet og enkel vedlikehold.

Det anbefales ikke å flislegge over tapet eller malte vegger da limet kan ha vanskeligheter med å feste seg ordentlig til overflaten, noe som kan føre til fliser som lettere løsner og sprekker over tid.

For å vedlikeholde og rengjøre flisene på riktig måte er det viktig å regelmessig feie eller støvsuge for å fjerne skitt og rusk, tørke ned flisene med en mild såpeløsning, og unngå harde kjemikalier eller rengjøringsverktøy som kan skade flisene eller fugene.

Ja, det er mulig å legge nye fliser over et eksisterende baderomsgulv, men det er viktig å sørge for at det eksisterende gulvet er jevnt, rent og i god stand før flislegging.

Tiden det tar å flislegge et bad vil avhenge av faktorer som størrelsen på badet, kompleksiteten i designet og flisleggerens erfaringsnivå. Imidlertid kan et standardstørrelse bad vanligvis fullføres i løpet av ?-? dager.