Ildsteder 

Vi leverer og monterer alle typer ildsteder. Peisovner, elementpeiser, peisinnsatser, gruepeiser og gasspeiser.
Curve 300 S-1
Curve 300 S-1

Peisovner

Dette er ferdige installasjoner som bæres inn og monteres til pipen. Vi lagerfører også noen typer peisovner som kan leveres på kort varsel.
Elementpeis , kjøkken
Elementpeis , kjøkken

Elementpeiser

Dette er halvferdige installasjoner som må monteres sammen på plassen, men som har alle nødvendige deler og komponenter. 
Peisinnsats 1
Peisinnsats 1

Peisinnsatser

En peisinnsats er bare selve brennkammeret og den må derfor bygges inn enten med murstein eller brannmursplater. Når man kjøper en peisinnsats så står man friere på utforming og kan få peisen tilpasset ønske. Vi leverer peisinnsatsen komplett med alle deler enten pusset klar til maling eller forblendet med fasadestein. 
Tørrmurt peisgrue med mørk ildfaststein i grua , skifer på peisbrua
Tørrmurt peisgrue med mørk ildfaststein i grua , skifer på peisbrua

Gruepeis

Noen ønsker fortsatt å få murt opp en tradisjonell gruepeis på hytten sin. Vi tegner peisen etter ønsker fra kunde og påser at den konstrueres slik den skal.  
Gasspeis 2-2
Gasspeis 2-2

Gasspeis

Vi har sertifiserte gasspeis montører, leverer og monterer gasspeiser. En gasspeis skal ha jevnlig kontroll, og vi tilbyr også kontroll og nødvendig reparasjon/vedlikehold av din gasspeis.

Ofte stilte spørsmål

En tradisjonell peis er ofte designet for utseendets skyld og har begrenset varmeutgang. En peisovn er derimot en mer effektiv oppvarmingskilde da den har en lukket forbrenningskammer som gir bedre kontroll over forbrenningen og varmeutgangen. Peisovner er også mer miljøvennlige enn tradisjonelle peiser da de produserer mindre røyk og avgasser.

En av de største fordelene med en elementpeis er at den gir muligheten for å skape en peis som passer perfekt til dine personlige preferanser og hjemmets innredning. Elementpeiser er også veldig holdbare og kan gi god varme for hele hjemmet ditt. De krever lite vedlikehold og rengjøring sammenlignet med tradisjonelle peiser.

En elementpeis er en peis som består av ferdige elementer som er laget av forskjellige materialer, som betong, stål, eller naturstein. Disse elementene kan settes sammen på forskjellige måter for å skape en unik peisdesign som passer til din stil og hjemmets innredning.