Vi utfører alle typer muring

Vi utfører alle typer muring med leca og tegl.
Vi har lang erfaring med alle typer muring. Grunnmurer, men også muring av murhus samt fasademuring med tegl..
Vest,primer og 1 s redigert
Vest,primer og 1 s redigert

Puss

Vi utfører pussing med alle typer puss. Store som små oppdrag. Vi tar oppdraget om du bare skal ha pusset en liten vegg inne i huset til  pussing av hele fasader på hus og bygninger.
For pussing utvendig er det viktig å benytte puss som er egnet for dette. Det må benyttes et pusssystem som består av flere elementer. Vi har lang er erfaring med dette så ta kontakt.
Grunnmur Weng-huset, Lillehammmer
Grunnmur Weng-huset, Lillehammmer

Grunnmur

Vi utfører de fleste typer grunnmurer, enten det er enkel mur med plate på mark eller om det er en kjellermur. Vi leverer grunnmur med ferdig støpt gulvplate klart for å sette opp hus eller hytte.

Ofte stilte spørsmål

Det er mange forskjellige typer murstein å velge mellom, men de mest populære alternativene for utendørs murverk er vanlig murstein, betongmurstein og natursteinmurstein. Disse typer murstein er holdbare, værbestandige og krever lite vedlikehold.

Slemming er en grov forberedelse av veggen som innebærer påføring av et tynt sjikt av mørtel for å skape et jevnt underlag. Pussing er på den annen side den endelige behandlingen av veggen, hvor et tykkere lag av mørtel påføres for å skape en jevn og glatt overflate.

De vanligste årsakene til sprekker i grunnmuren inkluderer jordtrykk, dårlig drenering rundt huset, setning av grunnen, og bygningsarbeid som påvirker fundamentet. Det er viktig å reparere sprekker så snart som mulig for å unngå mer alvorlige problemer som kan føre til kostbare reparasjoner.

Murverk kan sprekke av en rekke årsaker, inkludert temperaturforandringer, grunnbevegelser, fuktighet, feil ved installasjon og aldring. For å unngå sprekkdannelse i murverk er det viktig å velge riktig type murstein og å sørge for en jevn og korrekt installasjon.

Det er flere måter å beskytte murveggene dine mot fuktighet, inkludert påføring av en vanntett barriere, som en silikonbasert maling eller en vanntett membran. Det er også viktig å sikre at avløp og drenering rundt veggen fungerer godt for å unngå stående vann og fuktighet.

Det finnes flere forskjellige materialer som kan brukes til å bygge grunnmur, inkludert betongblokker, murstein, stein, og støpt betong. Valg av materiale vil avhenge av flere faktorer, inkludert lokale byggekrav, klimatiske forhold, og personlige preferanser. En profesjonell entreprenør kan hjelpe deg med å velge det beste materialet for ditt prosjekt.